top of page

Mun tarina

IMG_1622-2[21654]_edited_edited_edited.jpg
IMG_20171214_123353_331[9234].jpg

Moikka, kiva tutustua💛

Mää oon Marika, laillistettu ravitsemusterapeutti, terveystieteiden maisteri ja vanhempien ratkaisukeskeinen valmentaja. Tittelini lisäksi olen mm. unelmien jahtaaja, monesta innostuva luova yrittäjä ja pienen taaperon äiti.

Ajatus ravitsemusterapeutin ammatista sai alkunsa omista laajoista ruoka-allergioistani. Jo vauvaiästä asti ruokavalioni oli todella rajattu ja syömisten kanssa oli oltava erittäin tarkka. Vahva tietämys erilaisista elintarvikkeista, ymmärrykseni muita syömisen haasteita kokevia kohtaan sekä auttavainen ja empaattinen luonteeni ajoivat minut opiskelemaan ravitsemustieteitä vuonna 2016.

Jo ennen opintoja minulla oli vahvasti mielessäni haave yrittäjyydestä. Luovana ja menevänä ihmisenä koin yrittäjyyden olevan paras keino omanlaisen elämän luomiseen. Mielestäni elämme aivan liikaa "sit kun"-elämää, jollaista koen myös oman elämäni olleen suurimman osan aikuisiästäni. Opintojeni päätyttyä kesällä -21, minulle vahvistui ajatus siitä, että en enää halua elää sellaista elämää, jossa aina vain odotan seuraavan vaiheen alkamista, jolloin voisin alkaa elää unelmiani todeksi ja elämään vapaampaa ja jaksavampaa arkea. Siksi päätin ryhtyä toteuttamaan polkuani täyspäiväisenä yrittäjänä jo näinkin pian valmistumisen jälkeen.

Yrittäjyys mahdollistaa sen, että voin auttaa mun asiakkaita täydellä intohimolla paikkakuntariippumattomasti sekä hyödyntää enemmän vahvinta osaamistani (lue lisää erityisosaamisestani täältä).

 

Haluan, että sinäkin voisit elää mahdollisimman täyttä, omannäköistä ja hyvinvoivaa elämää. Ravitsemusasioita ei voi erottaa muista elämän osa-alueista, minkä koenkin ammatissani hedelmillisenä ja kiinnostavana. On sitten haasteenasi rajoittunut ruokavalio, kehonkuva, lapsen syömisongelmat tai arjessa jaksaminen, mielestäni jokaiselle on mahdollista löytää keinoja hyvinvoivampaan arkeen. Mikäli koet, että oon oikea henkilö auttamaan just sua, kuulisin susta erittäin mielelläni!

Marika Luukkonen

TtM, LAILLISTETTU RAVITSEMUSTERAPEUTTI
RASKAUS- JA ÄITIYSRAVITSEMUKSEN ERITYISOSAAJA
VANHEMPIEN RATKAISUKESKEINEN VALMENTAJA

IMG_20180619_092937_193[13067].jpg

"Omat syömisen haasteet ajoivat minut auttamaan muita."

bottom of page